Samo originalna roba

Parfemi koje kod nas možete kupiti dolaze isključivo od dobavljača certificiranih proizvođača. To jamči da će isporučena roba uvijek biti originalna i u besprijekornoj kvaliteti. Parfemi iz naše ponude dolaze od istih dobavljača od kojih su i parfemi u fizičkim trgovinama.

Kupnja parfema online je jednostavna i sigurna

Parfem je također običan proizvod
Potrebno je shvatiti da je i parfem proizvod kao i svaki drugi, te se na njemu kao i na drugim proizvodima može pojaviti nedostatak. Među najčešće nedostatke pripadaju problemi s raspršivačem, kada ne raspršuje parfem kako bi trebao. Drugi najčešći nedostatak je "curenje", kada zrak uđe u parfem i miris se, jednostavno rečeno, pokvari. Takav miris tada miriše drugačije nego što bi trebao, a kupac može imati osjećaj da miris nije originalan ili je manje kvalitetniji.
Manje česti problemi uključuju npr. i promjenu boje. U proizvodnji parfema koriste se posebne boje koje mogu promijeniti boju. To je tipično za mirise brenda Thierry Mugler. Proizvođač je svjestan ovog problema, ali još nije napravio nikakve promjene u procesu proizvodnje.

Reformulacija sastava parfema
Jedan od razloga zašto dva ista parfema mogu mirisati različito je tzv. reformulacija. O čemu se radi? Ponekad proizvođač prilagodi sastav mirisa i ne obavijesti nikoga - ni distributera, ni prodavatelja, ni kupca. Parfem se i dalje prodaje u istom pakiranju, pod istim nazivom, ali je miris zbog promijenjenog sastava malo drugačiji.  Također se može dogoditi da su obje verzije na prodaju u isto vrijeme, vi kupite parfem i on će mirisati drugačije od onog koji ste kupili samo nedavno. Ne radi se o nedostatku.

Jedan miris iz raznih dijelova svijeta
U određenim slučajevima, može biti razlika u parfemima posljedicom toga što proizvođači stvaraju svoje proizvode posebno za različita tržišta, a miris je ponekad drugačiji. Parfem može imati malo drugačiji sastav ovisno o tome je li namijenjen Europi, arapskim zemljama ili Americi. Bočica izgleda isto, naziv je isti, ali miris može biti malo drugačiji.

Svijet parfema je prekrasno mirisan i zahvaljujući online prodavateljima možete birati između tisuća parfema iz cijeloga svijeta  Udobno od kuće, kad god poželite i po cijenama koje su više nego ugodne. Osim toga, kupnja parfema preko interneta nije samo sigurna, već i jednostavnija nego ikad prije.

IZVOR: http://blog.pricemania.sk/nakupujeme-online/25-kupit-parfum-na-internete-je-jednoduche-a-bezpecne